Om oss

Terna designer, produserer og monterer skreddersydde kjøkken og innredninger. Vi tilbyr også interiørrådgivning og selger interiørprodukter.

Historien vår

Seilbåt ved Lyngør

Et stolt snekkeri på Sørlandet

John, som i dag er daglig leder i Terna, startet som tømrer  i den gamle seilskutehavnen, Lyngør. Han så tidlig behovet for innredninger som kunne spesialtilpasses de gamle husene på stedet. Hus og hytter ble bygget og restaurert på dagtid, innredningene ble til i garasjen om kveldene. Garasjen ble raskt for liten, John sluttet som tømrer og flyttet i 1997 inn en gammel skole på fastlandet. Her kunne han konsentrere seg fullt og helt om å lage innredninger akkurat slik kundene ønsket seg.

I dag har Terna åtte ansatte og holder til i store og moderne produksjonslokaler utenfor Risør. Terna kan levere innredninger til hus og ferieboliger over hele landet. Vi står selv for design, produksjon og montering. Vår stolthet for faget, og ønsket om å skape noe vakkert og varig, er fortsatt det som driver oss som jobber her.

 

Slik jobber vi

thumb_14

Først vil vi bli kjent med deg

Før vi lager noe som helst vil vi bli litt kjent med deg. Hva er viktig for deg? Hvordan skal kjøkkenet fungere? Hva drømmer du om? Vi kommer gjerne hjem til deg og diskuterer dine byggeplaner.

Design

tegning01_thumb

Vi ønsker å skape et resultat du vil leve lenge med. Rommene utnyttes optimalt, og alt av praktiske detaljer tas hensyn til for å skape helhet.

Produksjon

produksjon01_thumb

Alt vårt snekkeri leverer er formet av hender som setter sin ære i arbeidet. All produksjon foregår i Risør.

Montering

montering_thumb

Vi tar ingen snarveier, men legger vår sjel i detaljene. En innredning fra Terna skal vare i mange år - gjerne i flere generasjoner.

Laget av Innoventi